Магазини
Любими
15,00 лв.

Стари влюбени мъже

Алистър Грей
Еднорог
В наличност
100%
15,00 лв.

SKU: 9789543650699

Преводач: Богдан Русев

Тегло кг: 0.531

ISBN: 9789543650699

Автор: Алистър Грей

Издателство: Еднорог

Език: Български

Брой страници: 414

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2010

Размер см: 14 x 21 см.

Книга от "патриархът на шотландския ренесанс в литературата" - наповторимия Алистър Грей.

Основната част на "Стари влюбени мъже" се състои от посмъртните записки на един пенсиониран учител от Глазгоу на име Джон Тънок, посветил се на отвлечени идеи, но нелишен от интерес към плътското. Тънок е забавна фигура, едновременно устат и старомоден. Историческите му съчинения ни отвеждат в Атина по времето на Перикъл, в Ренесансова Италия, и най-накрая натикват носа ни в торището, останало след група харизматични сектанти от времето на кралица Виктория. Историко-геологическите отстъпления са контрапункт на записките от дневника на Тънок, описващ собствените си еротични несполуки, заедно с подробности около събитията от началото на новото хилядолетие, съвпадащо с последните пет години на правителството на Антъни Линтън Блеър.

Алистър Грей, роден през 1934 година, завършва художествена академия в Глазгоу. След като установява, че не може да се издържа само с едно изкуство, се ориентира и към други. "Стари влюбени мъже" е единайсетата му книга. В епилога на книгата Сидни Уъркман заявява: "Тази книга не трябва да бъде четена, а ако все пак някой я прочете, би трябвало да се постарае бързо да я забрави". В своя текст за корицата Алистър Грей пише: "Книгата ще се продава добре, защото след двайсет и петгодишна възраст всеки се чувства стар, а пък младите се питат какво ли ги чака".


"Единствено Грей може да съчетава така небрежно еротика с изненадващи прозрения. Единствено Грей съумява да подмамва с такава привидна невинност. Алистър Грей си остава уникален докрай."
Уил Селф

"Красиво, изобретателно, амбициозно и налудничаво."
Сънди Таймс

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Алистър Грей

Няма добавена информация