15,00 лв.

Стратегия

Ричард Люки, Дейвид Колис
15,00 лв.

Ето как представят своята книга издателите от "Класика и стил":
Добрата стратегия, съчетана с отлично приложение, е най-добрата гаранция за успеха на всяка  компания. Освен това е неопровержим признак на добро управление. Както и другите книги от поредицата Harvard Business Essentials, „Стратегия” разглежда всички по-важни моменти от темата:
Що е стратегия?SWOT анализ и поглед навън към заплахите и възможноститеSWOT анализ и поглед навътре към силните и слабите страниТипове стратегия  и кой от тях съответства на вашия бизнесСтратегически ходове и механизми на успехаОт стратегията  до приложението и търсене на съчетаванетоПланове на действие и архитектура на приложениетоКак да не губите курса  и да не се отклонявате от планаКачеството на правилните хора на борда и човешката страна на приложениетоСтратегията като работа в ход.Книгата предлага допълнителни инструменти, речник и спъсък с допълнителна литература 
Поредицата Harvard Business Essentials е предназначена да осигури изчерпателни съвети, персонални наставления, информация и напътствия по най-важните въпроси на бизнеса. Черпейки от богатството на Harvard Business School Publishing и други източници, тези кратки ръководства са внимателно изготвени, за да предоставят изключително практичен ресурс на читатели от всички нива на професионалната подготовка. За да бъдат гарантирани качеството и прецизността, всяка книга от поредицата е прегледана от специализиран съветник, представител на бизнес школа от световна класа. Независимо да ли сте нов мениджър, интересуващ се от подобряване на уменията си, или пък опитен изпълнителски кадър, желаещ да разшири своя личен кръгозор, тези книги ще предложат надеждни отговори на вашите въпроси.

Информация за "Стратегия"
  • Език Български
  • Брой страници 196
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2008
  • Размер см 15 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация