30,00 лв.

Суперчерва

Уилям Дейвис
30,00 лв.

„Суперчерва” представя четириседмичен план за препрограмиране на вашия микробиом въз основа на изследвания и техники, като не само стига до коренната причина за множество заболявания, а води и до увеличаване на нивата на окситоцин (хормон на щастието), подобрява мозъчното здраве, подпомага отслабването и забавя стареенето. Д-р Дейвис представя не само научни данни и практически казуси, а също и повече от 40 рецепти и решения. Той прави всичко възможно читателите да вникнат в научните постижения, да диагностицират чревните си проблеми, да ги премахнат и да поддържат здравето си в дългосрочен план.

„Суперчерва” показва как практически всеки аспект на нашето здраве е дълбоко повлиян от огромното количество микроскопични организми, които живеят по и вътре в нас. Д-р Дейвис ясно заявява, че много от проблемите, свързани с живота в съвременния свят, затрудняват тази връзка и подготвят почвата за болести. Добрата новина, която срещаме в „Суперчерва”обаче е, че да подобряваме функционирането на огромния брой микроби, от които зависим и оттам – да повлияем положително на здравето си – е изцяло в нашите ръце. Ясно е, че можем да се възползваме от тази връзка в наша полза и д-р Дейвис ни показва как да го направим.
д-р Дейвид Пърлмътър, автор на „Тихите убийци на мозъка”

„Суперчерва” е изключително важен пътеводител за изграждане на суперпрограма за дълъг, здравословен и продуктивен живот…. С лесните за прилагане препоръки, бързо ще започнете да изпитвате вечна благодарност, че сте отделили време да ги прочетете и приложите ... Всички болести започват в червата, затова: създайте си суперчерва!
Д-р Том О’Брайън

Информация за "Суперчерва"
  • Брой страници 504
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2024
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация