7,00 лв.

Суперхраните срещу ракови заболявания

Д-р Димитър Пашкулев
7,00 лв.

‌Станало е вече епидемия да се страхуваме от рака, но не и да вземаме адекватни мерки за прочистване и засилване на собствените ни тела. Защото все повече се изяснява една проста истина: този "бич на съвремието" е признак на хронично отравяне на организма с туморообразуващи токсини, както и за липса на естествено предпазващи ни хранителни съставки - витамини, минерали, антиоксиданти и др. Това, разбира се, в различна степен важи за различните локализации на туморите, които в действителност представляват отделни болести със свои особености...

Можем ли да се предпазим? Можем ли, дори вече заболели и лекувани със съвременни методи, да снижим рязко вероятността от ново заболяване в бъдеще? Тази книга отговаря положително. Има определен набор от знания - за храни, билки, подправки, за техните основни рискови и полезни съставки, за начина на приготвяне на ястията и конкретното им композиране по вид, количество и качество. Тези знания е важно да излязат извън учебниците и консултативните кабинети, защото всеки трябва - в името на своето здраве и на здравето на близките си - да знае какво и защо консумира по три или повече пъти на ден!

Някои си мислят, че диетичното хранене е непременно ограничаващо и безвкусно. Но тази книга сочи, че не е задължително да е така. Чрез грамотен подбор и съобразена технология на приготвяне човек може да се наслаждава на всички основни групи храни и на традиционни ястия, като супи, предястия, ястия от растителен и животински произход, сладки специалитети, сокове и други здравословни напитки. Всичко описано тук е поднесено разбираемо и е изпълнимо от всички средностатистически семейства у нас. Остава само да се приложи!

Информация за "Суперхраните срещу ракови заболявания"
  • Език Български
  • Брой страници 136
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2006
  • Националност автор България
  • Размер см 20 x 14 см.
За автора

Д-р Димитър Пашкулев

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация