В книгата са представени съвременни, научно обосновани възгледи и нутриционистичните предимства на суровоядството като лечебно и профилактично хранене. Разгледани са същността и основните принципи на този вид хранене. В достъпна форма са предадени концепциите по въпроса на различни световноизвестни специалисти в областта на суровоядството като: учението на Бирхер-Бенер за суровоядството; теория и приложение на суровоядството според последователите на Бенер, правила за преход към суровоядство и специален раздел с ястия от сурови живи храни, програма за хранене с ястия от зелечуци и диворастящи растения, приготвяне на сурови и свежи супи, кулинарен раздел с ястия от зърнени храни и плодове, тонизиращи напитки.
Суровоядство
Проф. д-р Борис Смолянски
Скорпио
Наличен
Информация за "Суровоядство"
- SKU 9789547924024
- Преводач Цветанка Накова
- Тегло кг 0.177
- ISBN 9789547924024
-
Автор
Проф. д-р Борис Смолянски -
Издателство
Скорпио
- Език Български
- Брой страници 96
- Вид корица Мека
- Година на издаване 2011
- Размер см 16 x 23 см.
Validate your login