17,50 лв.

Survival, Част II: Как ви крадат крадците и как да се предпазим от тях

Юрий Кормушин
Атеа Букс
Наличен
Оценка 4.5 от 2 гласа
17,50 лв.
Бандитските нападения, грабежите, измамите, за съжаление, са част от нашия живот.
 
И ние не трябва да си затваряме очите за това. Поведението на повечето от съвременните хора често е безотговорно и невнимателно. Не е учудващо, че те лесно стават жертви на престъпниците, въпреки че са могли навреме да избегнат опасните ситуации. По време на работата си авторът е изучил много и най-различни "престъпни сценарии" – обикновено престъпниците действат по определени схеми. В тази книга са описани най-разпространените екстремални ситуации, които могат да възникнат в дома, на улицата, в транспортните средства, в магазините, в заведения и пр. Като начин за противодействие Юрий Кормушин предлага да си изработим 35 навика за безопасност. С тяхна помощ ще можем да избегнем заплашваща ни опасност и да опазим здравето, живота, имуществото си. Но ако въпреки всичко, поради невнимание, ни се случи "неприятна история", ще разполагаме с лесни похвати за самоотбрана, които ще ни помогнат да се спасим.
 
 
 
В тази книга ще откриете доказаните умения и техники на майстора по бойни изкуства и експерт-инструктор по ръкопашен бой Юрий Кормушин за:
 
* изграждане на навици за лична безопасност
* предпазване от измами и кражби
* предпазване от заплашителни действия
* защита и хватки за самоотбрана
 
 
Наръчникът "SURVIVAL" се препоръчва за всеки, който желае да опази имуществото си, да бъде уверен в себе си и да живее по-спокойно.
Той съдържа общо 119 илюстрации показващи нагледно как действат крадците и как да се предпазваме от тях.
Под редакцията на д-р Людмил Георгиев – криминалист
Юрий Кормушин е автор и водещ на уникално предаване "Училище за оцеляване с Юрий Кормушин", излъчвано по руския телевизионен канал "Рен–ТВ".
Информация за "Survival, Част II: Как ви крадат крадците и как да се предпазим от тях"
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2010
  • Националност автор Русия
  • Размер см 14 x 18
  • Издателство Атеа Букс
  • Брой страници 224
За автора

Няма добавена информация