16,00 лв.

Богати и красиви, книга 1: Тайни и мечти

Ана Годбърсън
Ентусиаст
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
16,00 лв.

Първа книга от поредицата "Богати и красиви" на Ана Годбърсън.

Годината е 1929. Ню Йорк е завладян от тайните и мечтите на новите дебютантки, търсещи социален престиж. Тръпки и преследване на велики цели, когато всичко е възможно - в най-трескавото време на ХХ век.

Лети Ларкспър и Кордилия Грей напускат градче от Средния запад и се отправят към светлините на примамливия Ню Йорк. Лети иска отчаяно да види името си окъпано в слава. Само че Манхатън е препълнен с красиви момичета, също готови на всичко, за да бъдат звезди... Кордилия пък се впуска да търси баща си, когото никога не е виждала. Той има скандална слава и е забъркан в тайни схеми. Дъщеря му е въвлечена в свят, толкова вълнуващ и бляскав, че силно надминава представите ѝ... Но това е много опасен живот. За такъв живот някой би убил... И наистина ще го направи. Кордилия се доверява единствено на Астрид Донал – момичето, което има всичко - пари, представителност и любовта на брата на Кордилия, Чарли. Но и зад нейния блясък се крият ужасни семейни тайни. В Лонг Айлънд, Манхатън и на бродуейските сцени пътищата на трите се преплитат, следвайки възходи и падения...

Ана Годбърсън е родена в Бъркли, Калифорния. Завършила е Английска литература в колежът "Барнард". През 2003 година става асистентка в редакцията на мъжкото списание "Esquire". Пише статии под псевдоним за "The New York Times Book Review". Живее в Ню Йорк със съпруга си, където в момента работи по следващите книги от поредицата "Богати и красиви". Става световноизвестна с бестселърите от поредицата "Живот на върха".

Информация за "Богати и красиви, книга 1: Тайни и мечти"
  • Език Български
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2011
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация