12,00 лв.

Тайните писма на Монаха, който продаде своето Ферари

Робин Шарма
Екслибрис
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
12,00 лв.

Поредната разтърсваща книга на Робин Шарма, №1 межуднароден бестселър автор.

Книгите на Робин Шарма помагат на хората от целия свят да водят прекрасен живот.
Паулу Коелю

От един от най-четените автори в света идва история със спираща дъха сила и зашеметяващ съспенс за това какво означава да си наистина жив

Джонатан Ландри е човек, който си има неприятности. След странна среща с полузабравения си роднина Джулиан Мантъл - някогашен адвокат със звездна репутация, който преди време е изчезнал в Хималаите, - Джонатан е принуден да пътува от единия до другия край на света, за да събере животоспасяващите писма, съдържащи изключителните тайни, открити от Джулиан.
В едно забележително пътешествие, което включва посещения в чувствените салони за танго на Буенос Айрес, призрачните катакомби на Париж, блестящите небостъргачи на Шанхай и мистичната пустиня на Седона, тази книга ще ви донесе изумителни прозрения за това как да си възвърнете личната сила, да бъдете верни на себе си и без страх да постигнете мечтите си.

Робин Шарма е един от най-четените автори в света днес. Неговите единайсет бестселъра, всеки стигнал до №1 в световните класации, са се продали в милионен тираж в над 40 страни и на повече от 46 езика. Блогър с голямо влияние и звезда в социалните медии, Робин е и много търсен като лектор.

Информация за "Тайните писма на Монаха, който продаде своето Ферари"
  • Език Български
  • Брой страници 224
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор Канада
  • Размер см 13 x 20 см.
Робин Шарма
За автора

Няма добавена информация