Магазини
Любими
19,80 лв.

Международно наказателно право

Ангел Калайджиев
Труд и право
В наличност
100%
19,80 лв.

SKU: 9789546082329

Тегло кг: 0.3

ISBN: 9789546082329

Автор: Ангел Калайджиев

Издателство: Труд и право

Език: Български

Брой страници: 332

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2015

Националност автор: България

Размер см: 14 x 21 см.

Учебникът е написан изключително разбираемо. Той е подходящ както за начинаещи, навлизащи тепърва в международното наказателно право, така и за напреднали в тази област.
 
Учебникът е предназначен за основна подготовка по международно наказателно право. Материята е разделена на двете присъщи на международното наказателно право части – обща и специална. Учебникът има за задача да предостави основни знания по дисциплината съгласно действащото международно законодателство. Последователно се изясняват основни въпроси на международно наказателното право като учебна дисциплина – понятие, характерни черти, правна уредба, принципи, структура, субекти. В Специалната част са включени отделни състави на престъпления и, разбира се, международните наказателни трибунали, които изиграват съществена роля в развитието на международното наказателно право.
В учебника са включени и Статутът на Международния наказателен съд, както и Статутът на Международния военен трибунал в Нюрнберг.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Ангел Калайджиев

Ангел Калайджиев

Всички книги на автора

Няма добавена информация