21,00 лв.

Тайната на интелигентните клетки: Феноменалното влияние на квантовата интелигентност

Клаус Медикус
21,00 лв.

Тайната на интелигентните клетки. Всеки симптом е послание. Нови гледни точки към стреса, бърнаута, болестта и здравето. Ние не сме зависими от нашите гени, нито сме изложени на външните условия и обстоятелства - напротив!

Всеки човек притежава неподозирани способности и своеобразен и неповторим потенциал за здраве, пълноценност и виталност. Днешното вторачване в болестите, медикаментите и лечението, характерно за западното общество, носи огромни печалби на болничната индустрия и принуждава населението да се задоволява с най-ниското ниво на личното си здраве - оцеляването.

В книгата си Клаус Медикус разглежда и схваща симптомите по коренно различен начин и от дългогодишния си опит с промяна на убежденията на клетъчно ниво привежда многобройни примери за тази смяна на парадигмата.

От една страна, тук са посочени достъпно и разбираемо всички причини за страничните въздействия на днешното "здравеопазване", което проповядва премахване на симптомите. Същевременно книгата съдържа великолепни практически примери и конкретни указания как сами да приложим и изживеем методиката на квантовата интелигентност.

Научете тайната на "интелигентните клетки" и ще разберете как можете възторжено да извървите пътя към едно ново съзнание. Преживейте го лично: Духът е по-силен от гените!

Информация за "Тайната на интелигентните клетки: Феноменалното влияние на квантовата интелигентност"
  • Език Български
  • Брой страници 272
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
За автора

Няма добавена информация