69,90 лв.

Тефтер - планер Moleskine Smiley в кутия

69,90 лв.

Творчеството ни прави щастливи, а щастието ни прави по-креативни, така че вземете писалката и започнете да приемате щастието си сериозно.

Планер без дати, пълен със съдържание Smiley®, за да повишите вашето планиране, настроение и креативност. Липсата на дати ви позволява да започнете да планирате във всеки един момент през годината: просто попълнете деня и месеца и започнете. Специалното съдържание включва цитати за мотивация и вдъхновение, както и 107 страници с правила за задълбочаване на идеи.

С подходяща колекционерска кутия, този планер ви дава пространството, от което се нуждаете, за да спрете и да размишлявате, благодарение на месечни, седмични и ежедневни секции, които ви насочват във вашите проекти, цели и навици:

Месечно: прекарвайте 30 минути на тази страница в началото на всеки месец, като се уверите, че сте съгласували всички седмици и дни, за да ви помогне да постигнете своите годишни и дългосрочни цели. Постигнахте много този месец, бъдете благодарни за това.

Седмично: отделяйте 30 минути всяка неделя, за да преглеждате напредъка си през изминалата седмица и да променяте плановете си за следващите седем дни, за да сте сигурни, че постигате своите краткосрочни и дългосрочни цели.

Ежедневно: фокусирайте се върху вашите срещи през работния ден. Със Smiley® тази част заема само една четвърт от страницата: наблюдавайте всички други аспекти на деня, за да създадете положителен баланс в живота си. Най-вече ние ви помагаме да проследите малките печалби, които ще ви поддържат позитивни. Прекарвайте четвърт час всяка вечер, за да актуализирате този раздел.

Тримесечната позитивност в планирането на движението започва с месечен преглед на две страници. Има място да се съсредоточите върху четири ключови проекта и да оформите план за действие, за да ги осъществите. В края на месеца можете да се върнете към тази част и да отбележите как сте се справили и как можете да подобрите по отношение на придвижването на тези проекти напред. Оцветете месечния инструмент за проследяване на настроението, за да наблюдавате емоциите си през месеца и да отбелязвате моментите, в които сте изпитвали различни емоции – от радост до изненада, безпокойство и любов. Втора диаграма с колела ви позволява да измервате времето, което сте прекарали в различните части от живота си, като семейство, хобита, забавление, работа и общност. И накрая, но не на последно място, разделът за всеки месец също предоставя място за пауза и размисъл върху това, което искате да подобрите в бъдеще.

Всяко недатирано месечно разпространение е последвано от пет недатирани седмични секции със седмицата на една страница. Попълнете датата в горната част и след това избройте седмичните си задачи по категории. Можете да проверите напредъка си в края на седмицата. Има раздел за документиране на целите за вашите четири избрани проекта заедно с пространство за отбелязване на седмични победи, идеи за подобрение и навици за усъвършенстване. Седмично проследяване на настроението ви насърчава да се съсредоточите върху емоциите си, като използвате цветове, за да покажете как се чувствате всеки ден.

Докато седмичните и месечните страници предоставят широк преглед на вашите планове, настроение и приоритети, ежедневните страници са повече за конкретни неща. С една страница на ден можете да запишете това, за което чувствате благодарност, ежедневни задачи, всичко, което ви вълнува, и нещата, които искате да подобрите. Можете да включите подробни действия, свързани с вашите четири проекта, задачи, постижения и наблюдения.

Независимо дали е месечно, седмично или ежедневно, всяка страница отделя еднакво пространство както за планиране, така и за размисъл. Този планер е структуриран, за да ви помогне да се съсредоточите върху приоритетите си и да останете организирани, както и да създаде място за размисъл върху това как всъщност прекарвате времето си, какво е проработило и как различните моменти са повлияли на настроението ви. Това е колкото за опознаване на себе си, толкова и за инструмент за планиране и картографиране на живота ви.

Този планер Moleskine празнува 50-годишнината на Smiley®. През последните 50 години Smiley® е пионер в позитивната журналистика. Неговото послание за „Отделете време за усмивка“ за първи път включва истории за добро настроение в редица водещи европейски вестници през 1972 г. Днес той продължава да разпространява позитивност.

Общи характеристики на тефтери и органайзери с марка Moleskine:

Удобна еластична лента
Твърди влагоустойчиви корици
Текстилна лента за отбелязване
Практично заоблени ъгли
Бързо попиваща мастилата хартия
Непожълтяващи с времето страници
Джоб за бележки от вътрешната страна на задната корица

Информация за "Тефтер - планер Moleskine Smiley в кутия"
 • SKU 8056598855074
 • Производител Moleskine
 • Плътност на хартията 100 гр./м2
 • Цвят на хартията Слонова кост
 • Материал Хартия
 • Брой листа 120
 • Вид корица Твърда
 • Година (орг) 2024
 • Захващане Лепене
 • Колекция Moleskine - Smiley
 • Формат А5
 • Разграфяване Широки редове
 • Размер см 13 х 21 см.
 • Марка Moleskine