Търсене
10.231.71.14-3.215.77.193

Технология на кулинарната продукция, част 1

9.9 BGN
Цена: 9.90 лв.
Няма наличност
Доставка до твой адрес
  • Цена за доставка с куриер - 3.90 лв.
  • Безплатна доставка - при поръчка над 40 лв.
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 3.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка

Учeбникът e oдoбрeн oт MОH и oтгoвaря нa учeбнaтa прoгрaмa. Прeднaзнaчeн e зa прoфeсиoнaлнитe гимнaзии пo oбщeствeнo хрaнeнe.

Върни се горе и купи

Информация за “Технология на кулинарната продукция, част 1” от Георги Сомов, Недялка Краевска

  • Брой страници 240
  • Книга - година 2011 г.
  • Корица Мека

Няма написани коментари - напиши първия коментар от тук.

Напиши коментар

Попълни формата по-долу:

Оценка
Най-ниската е 1, най-високата 5
Ще харесаш още
Анатомия и физиология for Dummies Анатомия и физиология for Dummies Дона Рий Зигфрид 2012 г.
Цена: 20.00 лв.
Самотни пътешествия. Есета Самотни пътешествия. Есета Йосиф Бродски 2013 г.
Цена: 23.00 лв.
Тайната история на Ндрангета Тайната история на Ндрангета Антонио Никасо, Никола Гратери 2019 г.
Цена: 18.00 лв.
Система на английските фамилни имена Система на английските фамилни имена Милена Нецова 2016 г.
Цена: 25.00 лв.
Освободи своя мозък Освободи своя мозък Идрис Аберкан 2020 г.
Цена: 19.00 лв.
Недялка Краевска

Виж всички книги от автора