14,00 лв.

Трансформиращо НЛП

Сиси Уилямс
14,00 лв.

Новите методи и техники на НЛП – могъщо средство за самоусъвършенстване

 

Сиси Уилямс ни показва как да използваме нови методи и техники за самоусъвършенстване и изцеление, като съчетава невро-лингвистичното програмиране с източни духовни практики.

Чрез тях установяваме контрол над своя мозък, разпознаваме различните типове мислене и възприятия, извличаме от подсъзнанието си скрита или забравена от съзнанието ни информация, овладяваме кодовете на речта.

 

След като усвоим техниките на Сиси Уилямс:

Ще изцелим духа си и ще излекуваме тялото си

Ще получаваме изключителни резултати при общуването си

Ще се освободим от ненужните задръжки, които ни пречат да развием пълния си потенциал

Ще постигнем истинска личностна промяна

Ще можем да обучаваме себе си и другите в тънкостите на НЛП

 

„В моя модел на света невро-лингвистичното програмиране е могъщо средство – изящно оръдие на промяната. То ми помага да диагностицирам и анализирам структурата на вътрешната вселена на всеки човек, както и структурата на вътрешния му мрак, който на свой ред причинява проблеми на здравето и емоционалния му живот. Като използвам трансформиращото НЛП, целта ми е да освободя човешкото съзнание от страха и болката, да помагам на хората да еволюират до етапа на мъдрост и съзнание, на който да могат да се свържат по-пълноценно с вътрешната си светлина, любов и божествен потенциал.

Ако и вие усещате призвание в тази насока, настоящата книга ще ви даде безценни идеи и съвети, които ще ви помогнат да изберете пътя си.” Сиси Уилямс

Информация за "Трансформиращо НЛП"
  • Вид корица Мека
  • Издателство Кръгозор
  • Брой страници 304
За автора

Няма добавена информация