35,00 лв.

Трапезата на Тучи

Стенли Тучи
35,00 лв.

В дома на семейство Тучи храната и семейството са почти неразделни. Семпла паста с чери домати и босилек, сгряваща рибена яхния, аспержи с лимоново масло – тези ястия засищат и глезят сетивата, но освен това подхранват взаимоотношенията. Трапезата е мястото, където си разказваме истории, създаваме спомени, споделяме надежди и мечти.

Стенли и съпругата му Фелисити ни разкриват новите традиции на семейството си, като с тях отдават почит както на неговото италианско наследство, така и на нейните британски корени. Тази книга е празник на семейните и приятелските събирания, изпълнена с класически рецепти, които са се превърнали в основни заподозрени в дома на двойката, като например:
хрупкавата риба с пържени картофки, която напомня на Фелисити за баба ѝ;
интерпретации на ресторантски ястия, като изкусителните uova da raviolo, които двамата са вкусили за пръв път на медения си месец;
емблематични ястия от семейството и приятелите, като ароматната пилешка супа с нудли на Емили Блънт и лозовите сарми на Тони Шалуб;
и, разбира се, ястията, които са създали заедно.

Поръсена с очарователните истории зад тези най-любими рецепти, „Трапезата на Тучи“ изразява дълбокото убеждение на Стенли, че силата на споделената трапеза създава неразрушими връзки.

Информация за "Трапезата на Тучи"
  • Език Български
  • Брой страници 240
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 17 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация