Магазини
Любими
20,00 лв.

Тримата глупаци - том 4

Елин Пелин
Захарий Стоянов
В наличност
100%
20,00 лв.
Промоционална активност

SKU: 9789540903750

Тегло кг: 0.568

Художник: Петър Добрев

Част в поредица: 4

ISBN: 9789540903750

Автор: Елин Пелин

Издателство: Захарий Стоянов

Език: Български

Брой страници: 392

Вид корица: Твърда

Година на издаване: 2011

Националност автор: България

Размер см: 14 x 21 см.

В четвърти том от 5-томните събрани съчинения са включени приказките на Елин Пелин, Ян Бибиян и Ян Бибиян на луната. Макар написани преди много десетилетия, читателят винаги е имал и има потребност да се връща с радост към света на писателя, за да изпита наслаждение от неговата хармония, усещането за духовно здраве, което излъчва неговия стил. Могъщият, сочен, многоцветен език на Елин Пелин, неподражаемият хумор, мъдрото му познание за човека и човешкото битие не могат да остареят. Свежестта на неговите приказки и днес покорява сърцата на деца и възрастни. Отпечатани са и статии за творчеството на Елин Пелин от Илия Волен, Кръстьо Куюмджиев и Радосвет Коларов.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Елин Пелин

Димитър Иванов Стоянов е истинското име на българския поет и писател Елин Пелин. Той е роден в с. Байлово през 1877г. Темите на всичките му произведения са българското село, битът и нравът. Израства с много книги, носене от баща му, сред които били творби на Ботев, Вазов и Петър Берон. Учи в София, Златица, Панагюрище и Сливен, но така и не завършва гимназия. Работи като учител в родното си село. Елин Пелин започва да пише още докато е ученик.