16,95 лв.

Цветовете на нощта

Джейн Ан Кренц
16,95 лв.

Дарбата на Норт Частейн отслабва с всеки изминал ден и той съзнава, че не може да се справи сам. Обръща се за помощ към посредничката Сиера Рейнс, която познава подземния свят на колекционерите на антики и реликви.

Двамата се впускат в търсене на артефакта и не след дълго се озовават на мястото на инцидента от преди няколко десетилетия в градчето Фог Лейк. Инцидент, който белязва цели поколения и променя живота им завинаги.

Норт и Сиера ще разкрият шокиращи истини за случилото се през онази съдбоносна нощ. Някой обаче ги следи и ще направи всичко по силите си тайните от миналото да останат заровени завинаги…

Джейн Ан Кренц е авторка на над 50 поредни бестселъра на "Ню Йорк Таймс", тя е първата носителка на наградата "Джейн Остин" на Romantic Times. Писателката използва три различни псевдонима за всеки от трите поджанра на романтичния паранормален съспенс, в които твори: Джейн Ан Кренц - за съвременни четива, Аманда Куик - за историческите и Джейн Касъл - и за футуристичните. Общият тираж на книгите ѝ надхвърля 30 милиона екземпляра.

Информация за "Цветовете на нощта"
  • Брой страници 320
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21
Джейн Ан Кренц
За автора
Джейн Ан Касъл-Кренц е родена на 28 март 1948 г. в Коб, Калифорния, САЩ.
Завършва с бакалавърска степен по история Университета на Калифорния в Санта Круз през 1970 г. За да може да започне по-добра работа завършва с магистърска степен по библиотекознание от Университета на Сан Хосе през 1971 г. От средата на 80-те започва до публикува под съпружеското си име и под различни псевдоними. В романите и има мистерия, съспенс или дори паранормални елементи. 
Сега тя използва само три от имената, с които пише - Джейн Ан Кренц за съвременния романтичен трилър, Аманда Куик за историческия романтичен трилър, и Джейн Касъл за футуристичния паранормален романтичен трилър.