12,00 лв.

Убеждавай и забогатявай

Наполеон Хил
12,00 лв.

Не бързайте да стигнете върха на стълбата на успеха, защото след това ще ви остане само да слизате надолу.

Всеки може да издържи на бедността, но малко хора могат да понесат предизвикателствата на успеха и богатството. Ако сам сте си работодател, щяхте ли да бъдете доволен от работата, която свършихте днес? Човек, който се опитва да се издигне, като пречи на останалите, не може да остане дълго на върха дори и да успее да стигне до него.

Някои хора са "умни", други са "мъдри". Умният умее да печели пари, а мъдрият умее и да ги печели, и да ги използва както трябва. Когато се научиш да приемаш нещата от живота такива, каквито са, те обикновено стават такива, каквито искаш да бъдат.

Със сигурността няма да доведеш нещата докрай, ако първо не ги започнеш. Ако съдбата ти е да си овчар, бъди най-добрият и кой знае, може един ден стадото да стане твое.

Информация за "Убеждавай и забогатявай"
  • Брой страници 226
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 13 x 20
Наполеон Хил
За автора

Наполеон Хил е американски автор и импресарио, който взима идеи от движението "ново мислене" от предишния век за да се превърне в автор на литература за личен успех. До денят на неговата смърт през 1970 най-известната му книга "Мисли и забогатявай" продава над двадесет милиона копия. Повечето му книги се промотират като книги които показват принципи за постигане на успех. Хил е бил съветник на два от президентите на САЩ.