259,00 лв.

Ученическа раница Lego Star Wars - Stormtrooper, explorer set

259,00 лв.

Paниците Lego oт cepиятa Explorer School Bag са напълно подходящи както за първокласниците, така и за по-големи деца.

Принтовете на всички щурмоваци са запленяващи и ще впечатлят всички фенове на Star Wars.

Раницата е снабдена с елегантни светлоотразителни кантове и ивици, пришити във форма на латинската буква “V” на лицевите и странични панели, както и на презрамките, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

Предимствата на тази раница са много - ергономичнен твърд и вентилиран гръб от дишаща материя и меки презрамки със здрави катарами. Закопчаването е под гърдите и на кръста, за максимално разпределение на тежестта (ако раницата се препълни и стане много тежка). Две нива на регулиране на раницата във височина и ъгъл, спрямо гърба. Удобна егрономична ръкохватка в черен цвят.

Традиционният мрежест джоб за вода от едната страна е допълнен с плътен джоб за плодове или сандвичи от другата. Материята е водоотблъскваща и не се цапа лесно. Циповете са много стабилни. Дъното е подсилено с пластмасови шипове за изключителна износоустойчивост и стабилност. Закопчаването на капака е посредством масивна и много удобна катарама. В капака са обособени едно мрежесто отделение за моливи и прозрачен джоб със срочната програма. Пространството е оформено с едно голямо отделение и няколко по-малки прегради за учебни пособия (формат A4). Допълнително вътрешен ластик може да прикрепва още материали за училище. Интегриран вътрешен ключодържател. Вътрешен малък джоб за LEGO несесер. Външен термо преден джоб за съхранение на топла храна.

Koмплeктът включвa:

- Учeничecкa paницa с размери височина 41 см, ширина 28 см. и дълбочина 20 см, тегло 1190 грама и обем от 18 литра.

- Торба за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която може да се носи като отделна раница - затваряне на обема, чрез изтеглящи се връзки. Качествен промазан твърд материал. Ниско тегло - 100 грама/8 литра. Размери: 29 х 39 х 1 см.

- Ученически несесер със съдържание: 10 бр. по-тънки цветни молива - оранжев, червен, лилав, зелен, син, розов, сив, бежов, черен, кафяв; 4 бр. по-дебели молива в основните цветове - жълт, зелен, тъмносин и червен; 2 бр. черни моливи за писане; 1 бр. гумичка; 1 бр. острилка с 2 разделения - за острене на тънки и дебели моливи; 1 бр. линия; 1 бр. триъгълник; Размери: височина 20 см, ширина -14 см. и дълбочина 4 см. Интегрирана седмична програма.

Сетът раница е подходящ за деца над 6 години.

Информация за "Ученическа раница Lego Star Wars - Stormtrooper, explorer set"
  • SKU 5711013057909
  • Цвят многоцветен
  • Брой отделения 1
  • Материал полиестер
  • Колекция Grown Up