Търсене
10.231.71.14-3.238.7.202

Тетрадки с широки редове

Първи стъпки в училище или да как да се научим да пишем в тетрадки с широки редове?

Първи учебен ден, подготвена чанта с буквар, химикали, моливи, тетрадки с широки редове, о не, всъщност са с тесни и широки за първи клас. Малко притеснение от неизвестността и същевременно радост изпитва детската душа. Така сме се чувствали всички, наближавайки началото на първия учебен ден. Това е един от най-важните моменти в живота на всяко дете. Дали ще бъде прецизно и в рамките на тетрадките с широки редове или креативно и предпочитащо някое блокче с цветни бои, зависи от неговата насоченост и усет към света.

Още в първи клас децата започват да трупат много знания и умения – от научаване на азбуката от буквата, през смятането със сметало, до писане на първи буквички на тесни и широки редове, а после плавно преминаване в тетрадки с широки редове. Освен това, училището е място за придобиване на нови социални и комуникационни умения. И така стъпка по стъпка, час по час се стига до безброй изписани тетрадки с широки редове и безброй приятелства. След време може да се превърнат и в скъп спомен и отваряйки на последната страница на прашасалата тетрадка с широки редове, да видите някоя забавна бележка или номер на стар приятел.

Преди да започнат обаче с писането на букви в тетрадката с широки редове, малчуганите преминават през различни етапи. Всяка чертичка, линия и завъртулка се оказват важни елементи в усвояването на всяко следващо умение. Подкрепата от страна на родителите и оценяването на положените усилия винаги е голям мотиватор за децата, така че не подценявайте и най-малкото кръгче или ченгелче в тетрадките им с широки редове. Не забравяйте, че това са първите им стъпки по пътя към развитието.

Писане в тетрадка с широки редове

Писането е едно от уменията, които малчуганите усвояват първо в училище. След като вече са се научили да пишат на тесни и широки редове, идва място да ги заместят с тетрадки с широки редове. За да имат стегнат и хубав почерк е важно да използват тетрадки с широки редове. Те ще им помогнат в бъдеще да пишат лесно на чисто бял лист, а почеркът им да бъде четлив и нито прекалено едър, нито прекалено дребен.

Ползи от тетрадките с широки редове се виждат и биват запомнени от хубавия почерк. Той се изгражда още в училище, но прави добро впечатление и години след това. Тетрадките с широки редове са верен помощник в изграждането на съразмерен и четим почерк. Колкото да сме напред в технологичното развитие и все по-малко да пишем, изписването на ръка е ценено и винаги прави оставя приятно впечатление. Дори и да надписвате картичка за близък човек, уменията ви придобити от тетрадките с широки редове, ще бъдат ваш ценен урок.

Видове тетрадки с широки редове:

  • Тетрадки с широки редове за училище или уроци – за да бъдете изрядни училище или на уроците ви трябват тетрадки с широки редове. Какво по-хубаво обаче от това да ви е и приятно всеки път, когато погледнете корицата на тетрадката с широки редове по история например. 
  • Речник в тетрадки с широки редове – за изучаването на чужд език ще ви е нужда речник, в който да вписвате новите думи. В Orange center ще намерите богато разнообразие от тетрадки с широки редове, които са пригодени специално за речник. 
  • Тетрадки с широки редове за вашето хоби, записки или лексикон – в нашите обекти ще намерите голямо разнообразие от тетрадки с широки редове, които да паснат идеално на вашите цели. Различните размери, корици и хартия на тетрадките с широки редове са многобройни и чакат да бъдат изписани с приятни думи.

Какви тетрадки с широки редове ще намерите в Orange?

В Orange center може да намерите богато разнообразие от тетрадки с широки редове. Те могат да се ползват за различни цели и същевременно да са допълнителен моден елемент от стила ви. Тетрадките с широки редове се предлагат в малки и големи размери, с различни видове хартия, както и със спирала или без.

При нас може да намерите цели колекции с тетрадки с широки редове на различни брандове. Още по-хубавото е, че за каквато и цел да искате да използвате тетрадките си с широки редове, може да ги съчетаете с други аксесоари или раница от същата колекция. Брандовете, които се предлагат при нас сезонно сменят колекциите си, така че и вие може да сменяте тетрадките си с широки редове според ученическия срок, семестър или настроение.

- Тетрадки широки редове на Black & White в разнообразни серии
- Тетрадки широки редове от серия Les Cakes De Bertrand на Clairefontaine
- Тетрадки широки редове на Gabol в разнообразни серии
- Тетрадки широки редове от серия Aquarell на Lastva
- Тетрадки широки редове от серия Catalina Estrada
- Тетрадки широки редове Replay
- Тетрадки широки редове на Busquets в разнообразни серии
- Тетрадки широки редове на O'Neill
- Тетрадки широки редове на Franklin and Marshall

Разгледайте сайта ни или посетете някой от обектите ни, за да видите още какви тетрадки с широки редове предлагаме и да изберете най-подходящите за вас.

Първи стъпки в училище или да как да се научим да пишем в тетрадки с широки редове?
Писане в тетрадка с широки редове
Видове тетрадки с широки редове
Какви тетрадки с широки редове ще намерите в Orange?

Виж повече Виж по-малко