29,90 лв.

Уинстън и коледното писмо

Малин Клингенбери
Ракета
Ограничена наличност
29,90 лв.

В тази книга ще откриеш:

Малка мишка с голяма мисия;
24 и половина глави за четене всеки ден до Коледа;
Предизвикателства и идеи, с които да зарадваш любимите си хора за празника.

Докато изтърсва снежинките от върха на ушите си, мишлето Уинстън се сдобива с изключително важна мисия: възможно най-бързо да предаде на Дядо Коледа едно писмо, за да не остане някое дете без подарък. Последваш ли мишлето по пътя към работилницата на добрия старец, заедно ще попаднете в туристическа агенция "Весел празник", в уютно сламено креватче, в универсален магазин "Фортеск" (доставчик на качество от 1847-а) и дори пред командното табло на самолет.

"Уинстън и коледното писмо" е книга с 24½ глави. Можеш да започнеш да четеш на 1 декември и да изчиташ по една глава на ден чак до 25 декември. Полoвината глава, която е в края, запази за самата Коледа! В книгата те очакват и множество коледни занимания - ще се вдъхновиш да направиш джинджифилови мишлета, птичета от прежда, куклички и други украси, захарни лакомства и... цял куп добрини.

"Забавно развлечение и за големите, а защо не и за цялото семейство - настанете се уютно и прочетете заедно главата за деня. Не забравяйте да си хапнете и по някоя бисквита. Поне според мен книгите и бисквитите си подхождат.

Книга за онова, което не се купува с пари - смелостта, добрината, отдадеността.

Коледа не е свързана само с нещата по магазините. Коледното приключение на Уинстън показва, че ръстът няма значение за смелостта и че малките прояви на добрина често могат да окажат огромно влияние върху човека отсреща."

Алекс Т. Смит

Информация за "Уинстън и коледното писмо"
  • Брой страници 176
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2021
  • Размер см 15 х 23 см.
За автора

Малин Клингенбери

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация