27,90 лв.

Ултрапреработени хора, твърди корици

Крис ван Тулекен
27,90 лв.

Храните се нездравословно и търсите вината в себе си? Мислите, че ако се движите повече или да ядете по-малко, всичко ще е наред.

Грешите – проблемът е не е във вас, а в храната.

През последните 150 години храната стана... не-храна. Повечето от калориите, които приемаме, идват от изцяло непознати досега вещества, наречени ултрапреработена храна. Тази индустриално произведена „храна“ е създадена и рекламирана така, че да води до пристрастяване. Но знаем ли наистина какво причинява тя на организма ни?

Придружете Крис в неговото пътешествие в света на науката за храненето, за да разберете как консумацията на ултрапреработена храна се отразява на здравето и теглото, на обществото и дори на планетата.
Твърде дълго ни беше казвано, че просто трябва да правим различни избори, а се оказва, че живеем в хранителна среда, където изборът е почти невъзможен.

Ултрапреработената храна е навсякъде – тя се рекламира агресивно, включително и като здравословна, а всъщност уврежда тялото, увеличава нивата на рак, сърдечни, метаболитни и психични заболявания, променя хранителната култура и води до затлъстяване.

Книгата на Крис ван Тулекен ще ни отвори очите за това какво ядем и какви са рисковете. Време е да си върнем правото на качествена храна, преди самите ние да се превърнем в ултрапреработени хора.

Информация за "Ултрапреработени хора, твърди корици"
  • Език Български
  • Брой страници 320
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2024
  • Размер см 17 х 24 см.
За автора

Няма добавена информация