18,00 лв.

Уморените богове

Андрес Перес Домингес
Изток-Запад
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
18,00 лв.

Съвременен испански полицейски трилър от Андрес Перес Домингес - автор на къси разкази, новели и романи - носител на многобройни национални литературни отличия.

Когато след седемгодишно отсъствие инспектор Николас Галярдо се завръща в Севиля и му възлагат да разследва смъртта на известен политик, той не си представя, че зад рутинното на пръв поглед самоубийство се крие нещо повече – мрачни тайни на насилие, рекет и човешко страдание. Ще успее ли инспекторът да излезе от заплетения лабиринт, в който е попаднал, превъзмогвайки собствените си неволи?

Всяка страница представя нови разкрития, отваря нови насоки за размисъл и поставя нови въпросителни. Читателят бърза да узнае не само до какво ще доведе полицейското разследване, но и да разбере мотивите на многобройните герои в романа. Какво ги вълнува, какво ги плаши и какво в крайна сметка ги прави такива, каквито са.

Авторът майсторски използва формата на полицейския трилър, за да улови пулса на съвременния живот с разнопосочните му проблеми и човешки съдби, да ни запознае правдиво с полицейското ежедневие и не на последно място – да ни представи великолепна картина на съвременна Севиля.

Информация за "Уморените богове"
  • Език Български
  • Брой страници 408
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Националност автор Испания
  • Размер см 14 x 21.5 см.
За автора

Андрес Перес Домингес

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация