Магазини
Любими
15,00 лв.

Уроборос

Иво Георгиев
Жанет-45
В наличност
0%
15,00 лв.

SKU: 9789544918804

Тегло кг: 0.276

Художник: Румен Жеков

ISBN: 9789544918804

Автор: Иво Георгиев

Издателство: Жанет-45

Език: Български

Брой страници: 204

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2013

Националност автор: България

Размер см: 13 x 20 см.

Иво Георгиев е автор на стихосбирките "В по-лошата половина на гората" /награда от Южна пролет в Хасково, 1999/ и "От вътрешната страна на очакването /2003/, илюстрирана с негови рисунки на яйца на насекоми.
През 2002 г. записва и извава албум с автгорски песни "грАДЪТ на сНЕЖНИЯ чоВЕК".
Стилът на разказите у в "Исус ми прати SMS" /2009/ е определен от критиката като "магически иронизъм". Специално за представянето на книгата авторът създава арт-инсталацията "Кашонхендс".
Рецептата за страхотен роман според Иво Георгиев:
Разстилате сюжет на няколко пласта, между тях слагате плънка от тъга, ирония, смях, щипка ерес, чаена лъжичка абсурд, любов на вкус, поръсвате няколко истории за прасета, няколко безумни, но брилянтни скокове между XIV и XX век.
Слагате всичко това във фурната на Корсика да се опече.
С две думи - пълна щуротия. Но омагьосваща и ярка. /Христо Карастоянов/
Има ли решение въпросът за времето? Мистерия ли е то, или границите, разделящи епохите, са само привидни, създадени, за да ни отдалечат от очевидните, понякога непоносимо лесни отговори. На тази, а и на други загадки се опитва да отговори романът на Иво Георгиев. Книгата е шеметна, но и ерудирана. Провокация, в която се преплитат средновековна ерес, любовна авантюра и екзотично пътешествие. "Уроборос" е роман, написан с майсторска лекота.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Иво Георгиев

Няма добавена информация