9,90 лв.

Усещане за вкус. Пролет

Борис Петров
Ентусиаст
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
9,90 лв.
Рецептите на Chef Петров от ефира на TV7.
 
"Навън е вдъхновяваща пролет, а аз искам да ви представя втората книга от поредицата ми "Сезони в кухнята". В "Усещане за вкус. Пролет", съм събрал най-любимите ми рецепти, които съм представил на зрителите на предаването "Усещане за жена". Не само в телевизионния ефир, но и в ресторанта, а и вкъщи се ръководя от няколко прости истини за кулинарната магия. Сега ги подарявам на вас, за да създадете истинска любов с храната. Ако следвате с любопитство и вдъхновение тези мои съвети и опитате рецептите в тази книга, гарантирам истински успех и удовлетворение.
 
Практика, упоритост и любов са необходимите подправки на творчеството! Ако живеете за храната, то животът най-добре ще ви научи какво да сложите в нея. Ако го направите и със сърце, то след вашата работа ще оставяте много щастливи хора! Когато се опитваме с думи да обясним магията, все едно да се опитваме да нарежем пушена сьомга с отвертка! Затова гответе и консумирайте със сърце! Почувствайте страстта, докато готвите и експериментирате. Направете я смисъл на живота си. Живейте за това, което правите. Създавайте свои правила. Бъдете себе си!".
Chef Петров
 
Борис Петров е един от най-добрите майстори-готвачи в България, получил признание и в Европа. Оценка за уменията си той извоюва още в края на 80-те години, когато е избран да готви при посещенията на шейха на Кувейт, на генералния секретар на НАТО - Манфред Вьорнер, и на администрацията на Роналд Рейгън. В продължение на седем години е майстор-готвач в някои от най-добрите ресторанти в Испания и е най-бързо издигналият се българин в кулинарната йерархия на Иберийския полуостров. От септември 2013 Chef Петров влиза всяка делнична сутрин в домовете на зрителите на TV7, за да предложи уникалните си рецепти и тайни от ефира на предаването "Усещане за жена".
Информация за "Усещане за вкус. Пролет"
  • Брой страници 72
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2014
  • Националност автор България
  • Размер см 15 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация