14,00 лв.

Утоли моята печал: На разлома на времето

Сергей Алексеев
Персей
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,00 лв.
Един вълнуващ роман, който ви грабва още с първата страница и ви впуска в един крайно реалистичен свят изпълнен с мистерии и странни случаи.
 
На главния герой Сергей Бурцев, следовател в Главна прокуратура на Русия, е възложено да провери сведения за погребението на Романови. И Бурцев, гениален млад следовател, човек с изострена духовна чувствителност, навързва в една верига събития, уж нямащи нищо общо. Безименен старец е погребан в чужд гроб. Младият Николай Кузминих загива нелепо по време на лов. Вместо да се отдаде на дипломацията, студентът Ярослав започва да рисува своя идеал за жена, който се появява в съзнанието му, и създава икони с нейния образ. Оказва се, че тази жена действително съществува и нейната мисия е от значение за целия свят. Монах Рафаил е отвлечен от манастира, където служи. А дълбоко под земята свръхсекретен център пази ядрени тайни.
По двата бряга на бурна епоха криволичат съдбите на героите на Сергей Алексеев. Старото още не е загинало, новото още не се е родило, а спасението е крехко и ранимо като пчелно семейство...
Информация за "Утоли моята печал: На разлома на времето"
  • Брой страници 384
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор Русия
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация