24,95 лв.

Уверени в своята кожа

Наталия Спиерингс
24,95 лв.

Като дерматолог, д-р Спиерингс знае колко объркващи са световете на медицината и козметиката. Това я вдъхновява да напише тази настолна книга за здрава и красива кожа.
„Уверени в своята кожа“ ще ви помогне да опознаете кожата си отблизо и да научите кои са основните продукти, от които се нуждае тя. Не, околоочният крем не е сред тях!
Д-р Спиерингс дава насоки за справяне с най-разпространените проблеми с кожата – акне, розацея, дерматит и мелазма. Споделя ценни съвети за грижа срещу фини линии и бръчки, окосмяване и тъмни кръгове под очите. Специално внимание е обърнато и на единственото доказано работещо средство против бръчки.
За да бъде напълно полезна, д-р Спиерингс развенчава дълго насаждани митове за грижа за кожата, сред които използването на серуми, тоник, почистването на кожата, приемът на колаген и много други.
Козметичната индустрия се оценява на близо 300 милиарда долара и печели от това да се чувствате несигурни в красотата си. Опознайте своята кожа, научете как да се грижите за нея и бъдете уверени в себе си!

Информация за "Уверени в своята кожа"
  • Език Български
  • Брой страници 278
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 16 х 23 см.
За автора

Наталия Спиерингс

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация