15,99 лв.

В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата

Ника Набокова
Ера
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
15,99 лв.

Готови ли сте да влезете в… главата на любовницата?
Думата любовница обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит! Самата тя е била „другата жена“ и от позиция на опита си, както и на база на психологическите изследвания в сферата, ни дава всички отговори – директно и без завоалиране.
Всички ситуации, през които минава такава връзка - любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които колебанията са повече от решенията. Авторката дава рецепти за преодоляването им, но и за откриването и овладяването на истинските причини една жена да изпадне в тях.
Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в популярни предавания. Ясно формулирани, ефективни и лично проверени методи, със задълбочени познания за човешката психика и взаимоотношения - Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Бъдете готови!
Ника Набокова е автор на пет книги, изключително популярен блогър и успешна бизнес дама. С нейна помощ много жени са се справили с трудни житейски ситуации. Книгите й са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра.

Информация за "В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата"
  • Брой страници 280
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Националност автор Русия
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация