17,90 лв.

В тъмното всички сме еднакви

Джулия Хибърлин
Сиела
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
17,90 лв.

Едно изчезнало момиче и толкова много въпроси без отговор...

Изминали са десет години, откакто е изчезнала любимката на града Труманел Брансън, оставяйки зад себе си единствено кървав отпечатък от длан. Брат ѝ Уайът живее отхвърлен от местната общност, превърнат от хорската мълва в основен заподозрян.
Той обаче тъгува за сестра си толкова отчаяно, че когато ненадейно намира изгубено момиче край пътя, вярва, че това е знак. Ала за полицай Одет Тъкър появата на момичето отваря стари рани... и повдига редица нови въпроси.
Загадката се заплита, а мрачната и изпълнена с насилие митология на града постепенно поглъща всичко около себе си. В стремежа си да разреши и двата случая, Одет се бори да спаси една изгубена душа в настоящето и същевременно да изрови шокиращата истина за онази съдбовна нощ в миналото.
Залогът е самото бъдеще.

„В тъмното всички сме еднакви“ е смразяващ и непредсказуем трилър за погребани грехове и тайни, който ще ви накара да разкъсате булото на мистерията и да се изправите пред самото лице на смъртта, да я погледнете в очите... и смело да натиснете спусъка!

Ако трябва да прочетете само един трилър тази година, нека бъде този!
Елин Хилдебранд

Информация за "В тъмното всички сме еднакви"
  • Издателство Сиела
  • Вид корица Мека
За автора

Няма добавена информация