34,90 лв.

Вдъхновяващ дневник за влизане във форма

Борислава Люцканова
34,90 лв.

"Защо създавам този дневник?

Знаеш, че във "Вдъхновения" сме издали много книги с полезни хранителни протоколи, които може да решат специфични здравословни проблеми. През годините се срещам с много жени, които успяват да се справят с тяхна помощ. Успяват да приложат протокола на практика и значително да подобрят здравословното си състояние. За съжаление, срещам се и с такива, които въпреки големия набор от полезна информация в книгите и статиите ни, не успяват.

Тези, които не успяват, не са по-немотивирани или по-неподготвени от тези, които успяват. Макар че немалка част от тях си мислят, че са се провалили, че нямат воля, че нямат мотивация. Всъщност волята и мотивацията нямат чак толкова голямо значение. Защото определяща тук е дисциплината. Мотивацията ни помага да започнем, но дисциплината е тази, която ни помага да продължим. Точно затова разработих този дневник. Това, с което ще ти помогне, са инструментите за изграждане на дисциплина. Базирани са на дългогодишния ми опит и наблюдения по спазването (и неспазването) на конкретна програма.

Лично на мен изградените навици и дисциплина (да тренирам, да се храня здравословно и да пия достатъчно вода, да си почивам) ми помагат да остана в баланс дори и в най-стресови моменти. А като собственик на няколко бизнеса и родител на двама тийнейджъри, които последната година учат дистанционно, предполагам се досещаш, че не е като да ми липсват такива. Твърдо вярвам, че правилната дисциплина и изградените навици определят дали ще запазиш баланса. И най-вече - в трудните ситуации ни помагат да се движим напред."
Борислава Люцканова
След една година ще ти се иска да си започнала от днес!

Вдъхновяващ дневник с цялостна система за постигане на важните за теб цели. Плюс последваща програма за следване, за да достигнеш до изграждане на наистина устойчиви и дълготрайни здравословни навици.

Вдъхновяващият дневник ще ти помогне да създадеш и следваш своята лична програма с лекота. Написан с много топлина и разбиране за емоционалния свят на една жена, защото всички познаваме лутането между еуфорията и спада на ентусиазма. Този дневник ще бъде най-добрият ти приятел в миговете, когато ти се иска да се откажеш, и ще ти помогне да продължиш напред.

В дневника ще откриете още:
- 35 страници пълно описание на програмата. В тях си говорим и за връзката между ума и тялото, магическата сила на ритуалите и навиците, как да се справим със самосаботажа, как да процедираме, когато еуфорията си отиде и още, и още;
- седмични и месечни цели - напътствия как да определиш важните за теб цели и място за проследяване на седмична и месечна база;
- ежедневна програма - страничка за всеки ден от програмата, за да ти е по-лесно да следиш прогреса;
- мотивиращи мисли за доза вдъхновение, които ще са ти от полза в трудните моменти.

Информация за "Вдъхновяващ дневник за влизане във форма"
  • Брой страници 192
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 17 х 24 см.
За автора

Борислава Люцканова

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация