17,99 лв.

Вечната Амбър

Катлийн Уинзор
 
Изчерпано количество
Оценка 4.9 от 7 гласа
17,99 лв.

Една от най-продаваните книги през 40-те години на XX век - романът "Вечната Амбър" от американската авторка Катлийн Уинзор.

Бестселър за пътя към върха на една амбициозна жена, която не се отказва от мечтите си...

Лондон, XVII век. Красиво провинциално момиче е изоставено на улицата. Амбър е само на 16 години, бременна и безпарична. Въпреки всичко, благодарение на своята хубост, съобразителност и смелост, тя успява да се изкачи до завидна позиция в обществото – става графиня от антуража на Чарлс Втори.

Безскрупулната, но обаятелна Амбър, преживява какво ли не – влиза в затвора, подвизава се като актриса, преминава през постелите на най-известните и важни мъже, но постига своята амбиция... Войните, пожарите, чумата, дворцовите интриги – всяко изпитание сякаш прави Амбър по-силна и целеустремена. Тя съумява да остане вярна на голямата си любов през целия свой бурен път към върха. Съизмерима само със Скарлет О’Хара от „Отнесени от вихъра“, тя е героинята, която продължава да вълнува милионите читатели на първия голям американски бестселър.

„Вечната Амбър“ си остава неувяхваща световна класика и задължително четиво за всяко поколение. Катлийн Уинзор е създала исторически роман, сбъднал най-романтичните копнежи на всяко женско сърце.

Информация за "Вечната Амбър"
  • Вид корица Мека
  • Издателство Апостроф
  • Брой страници 976
За автора

Няма добавена информация