29,00 лв.

Вкусни рецепти за еър фрайър

Борислава Люцканова
29,00 лв.

Балансирани ястия за всеки ден.

Като започнем от любимите картофки – и да, има някои тънкости, които е важно да знаете, за да получите перфектните картофки, продължим с всякакви видове зеленчуци, меса, риба, дори сладкиши. При това не какви да е! Козуначените кифлички и дори капризното суфле стават превъзходни, стига да спазвате някои препоръки. Кои са те, ще откриете в тази книга.

Тази книга може да се използва и като наръчник за вкусно, апетитно всекидневно готвене, но и като кратък кулинарен курс за готвене в изцяло нов стил и по нов начин благодарение на новата технология – готвене с горещ въздух. След като приготвите рецептите, включени в книгата, ще придобиете повече увереност, знания и умения за този нов начин на готвене, а след това ще можете да експериментирате по-смело с любимите си вкусове и рецепти.

За кого е подходяща тази книга?

За хора, които вече имат еър фрайър, но все още не могат да приготвят вкусни рецепти в него;
За хора, които вече имат няколко любими рецепти за приготвяне в своя уред, но търсят още вдъхновение и разнообразие за семейната трапеза;
За хора, които обмислят покупка на уред за горещ въздух и се двоумят дали този уред ще е достатъчно функционален, за да му отделят място на кухненския плот; Подсказваме малко – когато опитате 4 – 5 рецепти от представените в тази книга, ще се влюбите в този начин на готвене;
За кулинари и за любители на здравословното готвене;
За хора, които търсят повече идеи за семейните вечери;
За хора, които обичат домашно приготвената храна, но не искат или нямат време да прекарват часове в кухнята за приготвянето на вкусни, здравословни и балансирани ястия.

Информация за "Вкусни рецепти за еър фрайър"
  • Брой страници 164
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2023
  • Националност автор България
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Борислава Люцканова

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация