9,00 лв.

Водата - живот и здраве

Иван Неумивакин
Жануа
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
9,00 лв.
В тази книга ще откриете как водата може да е най-важното нещо от което имате нужда за да сте здрави.
 
Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, професор, действителен член на Международната академия за информатизация, Международната академия за енергоинформатизационни науки, Руската академия за естествени науки, Академията за медико-технически науки. Заслужил изобретател на Русия, носител на Държавна награда, Член на Президиума на Общоруската медицинска асоциация на специалистите по традиционна народна медицина и лечителите, като водещ народен лечител на Русия е удостоен с най-високата награда в тази област – кехлибарена „Магистърска звезда”.
 
От 1959 г. в продължение на 30 години се занимава с космическа медицина – разработка на методи и средства за медицинска помощ на космонавтите при полети с различна продължителност.
Тази книга е за още едно чудо на природата – водата, без която, както всички добре знаем, животът на Земята не би бил възможен. Но И. П. Неумивакин, който е разработил и прилага на практика своя система за оздравяване на организма и е автор на много популярни книги, в това число „Кислородната вода”, разказва за значението и ползата от водата от гледна точка на биохимичните и енергийните процеси, протичащи в човешкия организъм. И най-важното – как практически да запазим здравето си и да се справим дори с „неизлечимите” заболявания, като употребяваме обикновена вода, която в действителност се оказва не чак толкова обикновена.
Информация за "Водата - живот и здраве"
  • Брой страници 132
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор Русия
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация