20%
Онлайн цена
Промо цена 20,72 лв. Редовна цена 25,90 лв.

Войната на маковете, книга 2: Републиката на Дракона

Р. Ф. Куанг
Orange books
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
Промо цена 20,72 лв. Редовна цена 25,90 лв. Спестяваш 5,18 лв.

Желанието за отмъщение като движеща сила и единствен смисъл в живота.

Третата война на маковете е приключила.

Но хаосът и разрушението – не.

Рин е разкъсвана от мисълта за жестокостите, които е извършила, и опитва да открие бягство в сладкия аромат на опиума. Отмъстителният глас на огнения Феникс обаче не ѝ дава мира и продължава да ѝ заповядва да разрушава и убива. Отмъщението се превръща в спасителен пояс за шаманката воин и убийството на Императрицата, продала Никан на враговете, я обладава напълно.

Тъй като няма друг избор, Рин се присъединява към могъщия военачалник на Провинцията на Дракона, чийто план е да завладее Никан, да свали Императрицата от трона и да създаде нова република. Рин се хвърля в неговата война с цялата енергия, на която е способна.

В края на краищата войната е единственото, което тя умее.

Но Императрицата е по-могъщ противник, отколкото изглежда, а мотивите на военачалника на Провинцията на Дракона не са съвсем демократични. Колкото повече научава Рин, толкова повече започва да се опасява, че любовта ѝ към Никан ще я раздели с всичките ѝ съюзници и ще я принуди да разчита на смъртоносната сила на Феникса. Защото тя е готова да пожертва всичко за страната си и за своето отмъщение.

Информация за "Войната на маковете, книга 2: Републиката на Дракона"
  • Брой страници 624
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2020
  • Националност автор Китай
  • Размер см 15 x 23 см.
Р. Ф. Куанг
За автора

Ребека Ф. Куанг е награждаван фентъзи автор. Родена е на 29 май 1996 година в Гуанджоу, Китай, но когато е на 4 години, семейството ѝ имигрира в САЩ.  

След завършването тя избира да си вземе година почивка от обучението си. Така на едва 19-годишна възраст Ребека Ф. Куанг написва първата си книга, която в последствие се превръща в трилогия – „Войната на маковете“.  

Днес писателката е позната с известната си трилогия, с романа „Вавилон. Или нуждата от насилие: Тайната история на революцията на оксфордските преводачи“ и с други произведения.