26,00 лв.

Всички пишем

Ан Хандли
Локус Пъблишинг
Наличен
26,00 лв.

Ако имате свой уебсайт, значи публикувате съдържание. Ако присъствате в социалните мрежи – се занимавате с маркетинг. Това означава, че разчитате на думите, за да предадете маркетинговите си послания. Днес всички пишем.
„Всички пишем“ е вашият практически наръчник с най-важните и ценни ориентири при създаване на качествено уеб съдържание. С тяхна помощ не само ще разберете основните принципи при работа с текст, но и веднага ще можете да ги приложите на практика.
Ан Хандли е подбрала и систематизирала само най-същественото и знанията, които предлага, ще помогнат на всеки, решил да превърне писането в свое основно занимание.

Тук ще откриете:
цялата необходима информация за създаване и публикуване на качествено и съобразено с нуждите на аудиторията ви съдържание, с което ще привлечете нови клиенти и ще задържите сегашните;
полезни съвети, структури и подходи, които ще ви помогнат в раждането на идеи, в планирането и структурирането на текста, както и в развиването на навици за писане;
правила и особености при използването на съдържание в различни формати – публикации в социални мрежи, в блог, имейл бюлетин и т.н.
ясни инструкции за етичните норми в издателската дейност и конкретни практични напътствия за изграждане, развиванe и усъвършенстване на „писателската” ви мускулатура;
препоръчителен списък с ресурси и инструменти, с чиято помощ да създавате най-добрите си текстове.

Ефективната комуникация е в основата на маркетинга чрез съдържание.
Важно е какво пишете. Думите ви (това, което казвате) и стилът ви (как го казвате) са вашия най-ценен (и за съжаление най-често подценяван) актив.
Колкото и сложно да е съдържанието ви, лесно бихте могли да го превърнете в двигател на бизнеса ви, ако започнете с качествен продукт, ясна мисъл и добър стил на писане.

Информация за "Всички пишем"
  • Език Български
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Поредица Carpe Diem
За автора

Няма добавена информация