20,00 лв.

Всички шепнещи кости

А. Г. Слейтър
20,00 лв.

Омагьосваща история за мрачни семейни тайни, магия и вещици, митични и морски създания; за силни жени и за мъжете, които се опитват да им налагат волята си и губят живота си.
„Всички води по света са свързани."
Някога, много отдавна, семейството на Мирен О’Мали натрупало несметни богатства благодарение на сделка с морския народ. Корабите на рода О’Мали прекосявали морската шир, недокоснати от бури и чудовища и сподиряни винаги от попътен вятър. Завръщали се в малкото пристанище на родния си град с трюмове, натежали от подправки и коприна. Среброто преливало от семейните ковчези, а родът грижливо пазел зловещата тайна какво получавало морето в замяна на тяхното благоденствие.
„Една тайна рядко остава такава, ако бъде споделена.“
Но от години родът не е в състояние да изпълни своята част от уговорката и запада. Корабите потъват, ковчезите са празни и дори името О’Мали е напът да изчезне. Мирен знае, че когато това се случи, най-после ще бъде свободна да напусне старото разпадащо се имение и малкия морски град и да потърси мястото си в света.
Последната истинска О’Мали обаче – баба ѝ Ифа – е решена да възстанови славата на рода им, дори да се наложи единствената ѝ внучка да плати цената.

„Затрогваща и красива, това е мрачната готическа приказка, която чакахте. „Всички шепнещи кости“ показва Слейтър в цялата ѝ мрачна прелест. Не я пропускайте!“
Кристофър Голдън, автор на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ Арарат и Red Hands

Информация за "Всички шепнещи кости"
  • Език Български
  • Брой страници 384
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация