19,99 лв.

Бързо ръководство WordPress

Джесика Нюман Бек, Мат Бек
АлексСофт
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
19,99 лв.
Една книга, която ще ви помогне да се научите как да създадете свой блог или сайт с помощта на WordPress.
 
Има два начина за учене! Сега можете да се сгушите с тази книга и да научите най-важните функции на WordPress на мобилно устройство по ваш избор.
 
Стегнатите стъпки и обяснения ви позволяват да навлезете в нещата за нула време. Без значение дали сте новаци в работата с WordPress или опитни ветерани, тази книга ще ви научи на всички основни неща за WordPress, които трябва да знаете, за да създадете блог, и на ключови нови функции - от добавяне на съдържание, импортиране от друг блог на WordPress до използване на персонализирани теми, за да правите промени бързо и лесно. И на много още! Посетете уеб сайта към книгата на www.wpvisualquickstart.com, за да изтеглите примерната тема, образците за кода и да получите допълнителни файлове с шаблони.
 
Джесика Нюман Бек е писател, редактор и уеб дизайнер. Тя е управляващ партньор в CouldBe Studios, агенция по уеб дизайн, ориентирана към малкия бизнес, намираща се в Портланд, Орегон, която специализира в сайтове на Shopify и WordPress.
 
Мат Бек е бизнес партньор на Джесика в CouldBe Studios, дизайнер и разработчик с PHP/MySQL. Неговият опит в IT и MIS включва много занимания с дизайн и персонализиране на WordPress.
Информация за "Бързо ръководство WordPress"
  • Език Български
  • Брой страници 268
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 16 x 23 см.
За автора

Няма добавена информация