3 798,00 лв.

Юбилейна писалка "100 Years Waldmann"

 
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
3 798,00 лв.

Според създателя на Waldmann Адолф Валдман, пишещите му средства трябвало да бъдат вечно елегантни. Следвайки тази максима вече 100 години, от Waldmann проектират юбилейна писалка в добре познатия класически дизайн.

В съответствие с традицията, тялото и капачката на писалката са обработени със старата гравираща техника и са декорирани с дълбоки, широки линии. Всички видими елементи са изработени от масивно сребро 925 с общо сребърно тегло от приблизително 66 грама.

По случай 100-годишнината на фирмата от Waldmann произвеждат точно 100 писалки, всяка от която е маркирана със съотвения пореден номер. Имате възможност да притежавате 25-тата писалка от тази изключителна стилна колекция.

Компоненти на писалката:

- тяло (корпус), изработено от масивно сребро (проба 925);
- писец от двуцветно 18 каратово злато;
- капачка с винтова система и метален клипс;
- система за подаване на мастило;
- конвертор.

Дебелина на линията: М

Писалката се предлага в луксозна подаръчна кутия + подарък мастило.

Важно: За продължителен живот на всяка писалка се препоръчва на всеки два-три месеца писеца да се почиства на течаща вода, след което да се остави в съд с топла вода за известно време.

Историята на Waldmann започва през 1918 г. като производител на висококачествени механични моливи от злато и сребро. Местоположението на компанията остава непроменено във времето - разположена е в Биркенфелд близо до Пфорцхайм – традиционната немска бижутерийна столица в Шварцвалд. Производственият процес включва използването както на традиционни, така и на съвременни технологии и висока степен на автоматизация.

Информация за "Юбилейна писалка "100 Years Waldmann""
  • SKU W4780
  • Производител Waldmann
  • Материал Сребро
  • Колекция 100 Years Waldmann
  • Твърдост на писеца M
  • Цвят на корпуса сребрист
  • Марка Waldman