Магазини
Любими
16,00 лв.

Загадъчната логика на сърцето

Прия Базил
ICU
В наличност
100%
16,00 лв.

SKU: 9786197153040

Преводач: Надежда Розова

Тегло кг: 0.436

Художник: Чавдар Гюзелев

ISBN: 9786197153040

Автор: Прия Базил

Издателство: ICU

Език: Български

Брой страници: 471

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2015

Размер см: 14 x 21 см.

„Ние сме собствените си демони, сами се орогонваме от рая“
 
Анил среща Лина - той е тя и тя е той, ала...наопаки. Лина. Усещането за предопределеност ги връхлита мигновено. Ала доколко е възможно?
Той идва от Найроби, тя - от Бирмингам. Той е дързък безбожник, тя - ревностна мюсюлманка. Неговото семейство тъне в съмнително охолство, нейното живее в почтена скромност. Той притежава творческия размах на архитект новатор, тя е сериозен и безкористен юрист, защитник на нравствеността, мира и свободата. Той търси възвишеността на единичното, на уникалното, тя се стреми към справедливост за всички. Той често нехае, тя - никога. Тя често се колебае, той - никога.
Двама герои и тяхната многолика история, която снове между континенти, религии, мирогледи и поколения, залутана в търсене на пътя, едновременно желан и правилен.
Защото е възможно да припознаеш себе си у другия. Да странстваш из загадъчната логика на сърцето...
 
Прия Базил (1977) е британска писателка, родена в Лондон, израсла в Кения в семейство на индийци. Живее в Берлин. Базил е авторка на два романа: "Страст и аромат" (2007) и "Загадъчната логика на сърцето" (2010), и на новелата "Непознати във влака в 16:02" (2011). Творбите ѝ са номинирани за престижни литературни награди и са преведени на редица езици, сред които нидерландски, португалски, руски, сръбски, немски, италиански, хърватски. В момента работи над третия си роман.
През 2010 г. Базил и немският журналист Матиас Фридрих основават платформата "Писатели за мир",чиято първа проява - световно 24-часово онлайн четене на авторски литературни произведения с участието на 80 писатели от цял свят - е рекорд, включен в "Книгата на Гинес".
 
 
 

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Прия Базил

Няма добавена информация