15,00 лв.

Заподозрян №1

Джеймс Патерсън, Максин Паетро
Ентусиаст
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
15,00 лв.

Детективска агенция PRIVATE: Заподозрян №1

Бившият морски пехотинец Джак Морган е начело на най-могъщата детективска агенция в света. Агентите на Private са най-обиграните, най-бързите и разполагат с най-новото технологично оборудване, за да решават заплетените си случаи, в които винаги са замесени влиятелни и известни личности.  
Нещата стават изключително лични, когато бивша любовница на Джак е открита мъртва в неговото легло и той е обявен за заподозрян № 1. По време на полицейското разследване срещу него Морган е по петите на мафиотска група, откраднала наркотици на стойност 30 милиона долара, а красивата управителка на луксозен хотел го убеждава, че той единствен е способен да открие кой стои зад поредицата от мистериозни убийства в нейните хотели. Докато Морган се бори за живота си, а един от най-доверените му хора заплашва да напусне агенцията, той осъзнава, че се е изправил срещу най-умния и силен противник, който някога е срещал. 
С още по-напрегнато действие, заплетени сюжетни линии и невероятни обрати „Детективска агенция Private. Заподозрян №1” е един от най-добрите романи на „краля на трилъра” Джеймс Патерсън. 

Информация за "Заподозрян №1"
  • Език Български
  • Брой страници 352
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Размер см 14 x 21 см.
Джеймс Патерсън
За автора

Няма добавена информация