15,00 лв.

Живот на върха, книга 3: Завист

Ана Годбърсън
Ентусиаст
Ограничена наличност
Оценка 4.0 от 1 глас
15,00 лв.

Трета книга от поредицата "Живот на върха" от популярната авторка на любовни романи Ана Годбърсън.

Два месеца след драматичното завръщане на Елизабет Холанд цял Манхатън с нетърпение очаква тя да заеме мястото си във висшето общество на Ню Йорк. Много неща обаче са се променили и нищо в дома на семейство Холанд не е такова, каквото изглежда.

Междувременно Хенри Скунмейкър и Пенелопи Хейс са най-известната двойка в града. Младата дама има бляскав пръстен на ръката си, но бракът им е истински фарс, защото в основата му е грозно изнудване. Хенри все още обича Даяна и се опитва по всякакъв начин да й докаже любовта си. Сестрата на Елизабет от своя страна се старае да потисне чувствата си към него, но любовта понякога е безмилостна и я преследва, където и да отиде. Дали Даяна ще се откаже от мъжа на живота си, въпреки че той я моли да не го прави? И какво би сторил един влюбен мъж, когато вижда, че може да изгуби любимата си завинаги?

В третата книга от поредицата „Живот на върха“ най-известните представители на манхатънското висше общество сякаш получават всичко, за което някога са мечтали: богатство, бляскав живот, любов. Но понякога най-щастливите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни...

Информация за "Живот на върха, книга 3: Завист"
  • Език Български
  • Брой страници 328
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2010
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация