15,99 лв.

Завръщане у дома, част 2

Розамунде Пилхер
Труд
Изчерпано количество
Оценка 4.5 от 2 гласа
15,99 лв.

Продължение на "Завръщане у дома" от неповторимата Розамунде Пилхер. 

От най-продаваната авторка на бестселъри.

Розамунде Пилхер отделя цели пет години за написването на своя най-голям и амбициозен роман – "Завръщане у дома". И усилията ѝ се оправдават. Още с появата си книгата става бестселър и почти веднага е екранизирана в прекрасен минисериал с участието на Кийра Найтли и Питър О'Туул.

Във втората част на романа "Завръщане у дома" вече финансово независимата Джудит Дънбар се включва като доброволка във Втората световна война. Разочарована от любовта и търсеща себе си, своя дом и пристан, Джудит ще преживее големи трагедии, ще загуби любими хора, ще порасне преждевременно. В същото време войната ще се отрази драматично и на останалите герои в романа. Възходите и паденията, любовта и разочарованието, страстта и приятелството ще се преплетат в романа така, че всеки един от нас, читателите, ще открие нещо от себе си в някой от героите. А "Завръщане у дома" ще остане четиво, към което ще се връщаме и препрочитаме!

Информация за "Завръщане у дома, част 2"
  • Език Български
  • Брой страници 492
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 14 x21 см.
Розамунде Пилхер
За автора

Розамунде Пилхер е британска писателка на художествена литература. Родена е на 22 септември 1924 г. в Корнуел. През 1949 г. публикува първата си книга под псевдонима Джейн Фрейзър, който използва за още десет от изданията си. Истинският пробив в кариерата й идва през 1987 г.