11,99 лв.

Завръщането на Младия принц

Алехандро Гилермо Роемерс
Бард
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
11,99 лв.

Алехандро Гилермо Роемерс, базирайки се на вечната книга "Малкият принц", сътворява една желана история от малки и големи.

Проникновен разказ за изконните ценности в живота. Една книга за всички възрасти!

"Завръщането на Младия принц" е измислена история за завръщането на порасналия Малък принц на планетата Земя. Той вече не е дете, житейският му опит е различен, но е запазил в себе си същия хуманистичен и духовен поглед към света, към неговите обитатели и към основополагащите ценности, които го крепят.

Мъж на средна възраст пътува сам с автомобила си по дългите безрадостни шосета на Патагония. Внезапно, погледът му е привлечен от странна фигура в крайпътната канавка. Оказва се заспал от изтощение край пътя юноша. Мъжът не може да го остави сам и беззащитен насред нищото и го взима със себе си. По-късно си дава сметка, че това е същият, Малкият принц от детството му. Двамата спътници започват дълбок и необикновен разговор, който с изненадваща простота постепенно разбулва най-значимите въпроси на съществуванието. Така пътуването през Патагония се превръща в истинско духовно пътуване към себе си. От детството към зрелостта, от ежедневното към вечното и от тъгата към радостта и възторга от живота.

Това е една книга за всички възрасти. Проникновен разказ за изконните ценности в живота. Четиво, което няма да остави равнодушен никого.

Информация за "Завръщането на Младия принц"
  • Език Български
  • Брой страници 144
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор Аржентина
  • Размер см 12 x 17 см.
За автора

Алехандро Гилермо Роемерс

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация