29,99 лв.

Здравословни рецепти

Гордън Рамзи
 
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 10 гласа
29,99 лв.

Световноизвестният кулинар Гордън Рамзи споделя с Вас над 125 рецепти за здравословни хранения.

 
Книгата включва над 125 рецепти за апетитни ястия, приготвени по здравословни начини с пресни и полезни продукти. Съобразявайки се със съвременния начин на живот, Гордън Рамзи – готвач от световна величина, участник в маратони и телевизионна звезда – споделя оригинални идеи за здравословни закуски, обеди и вечери за делник и празник, както и специални рецепти за деца. Той описва техниките за здравословно готвене, с които се постига отличен вкус, и ни запознава с любимите си полезни продукти.
С атрактивните цветни фотографии и изчистения модерен дизайн тази книга ще се превърне в незаменим кулинарен наръчник за всеки, който иска да приготвя вкусна и здравословна храна!!!
Информация за "Здравословни рецепти"
  • Вид корица мека
  • Издателство Хермес
  • Брой страници 256
Гордън Рамзи
За автора

Гордън Джеймс Рамзи шотладски световноизветсен ТВ водещ и кулинар. Той е роден в Глазгоу, Шотландия, през 1966г. Израства в Англия, след като семейството му се мести, още докато е на 5 години. Още от малък той е запален футболист, но преживява травма и се оттегля от футбола. Записва се да учи в колеж по хотелиерски мениджмънт.