22,99 лв.

Зелени светлини

Матю Макконъхи
Бард
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
22,99 лв.

Бестселър №1 на „Ню Йорк Таймс“. Повече от 1 милион продадени копия! „Гардиън“ я определя за една от най-добрите книги на годината.

От носителя на „Оскар“ за най-добър актьор – нетрадиционна книга, изпълнена с палави истории, мъдрост извън закона и трудно научени уроци как да живееш живота си с удовлетворение.

Петдесет години живея този живот, от четиридесет и две се опитвам да разплета загадката му, а от трийсет и пет си водя дневници с подсказки за тази загадка. Бележки за успехи и провали, радости и мъки, неща, които ме карат да се дивя, и неща, които ме карат да се смея хищно. Трийсет и пет години на осъзнаване, спомняне, разпознаване, събиране и записване какво ме е развълнувало или движило по пътя. Как да бъда справедлив. Как да съм по-малко стресиран. Как да се забавлявам. Как да наранявам хората по-малко. Как да се наранявам по-малко. Как да бъда добър човек. Как да получа това, което искам. Как да имам смисъл в живота. Как да бъда повече себе си.

„Безапелационно честна и забележително откровена, книгата на Матю Макконъхи ни кани да се сборим с уроците на живота, както е направил той – и да видим, че целта не е била никога да спечелим, а да разберем“.
Марк Мeнсън, автор на „Тънкото изкуство да не ти пука“

Информация за "Зелени светлини"
  • Брой страници 320
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация