12,95 лв.

Живот на паралел

Вероника Денева
12,95 лв.
От авторката на „Един друг живот“ и „Сценарий за бъдеще“. 
 
Тони е млад финансист, готов на всичко, за да стане богат. За него светът е пълен с възможности и човек няма никакво оправдание да не успее. Ежедневието му се състои от набелязани цели и план за постигането им. Вярвам, че любовта и бракът не са нищо повече от апартамент на кредит, кола в гаража, погребани и мечти и взаимни обвинения. 
 
Сияна е от хората с неустанивена професия. Липсата на призвание и реализация засилва с всеки изминал ден страховете й, че човешкото съществуване е просто безсмислен епизод от вселенската наредба. За нея хораъа са прашинки на вятъра, чиито всекидневните усилия наблюдават напразната борба срещу вятърни мелници. 
 
Срещата между Тони и Сияна ги изваждат от коловоза на собствените им виждания и поставя редица въпроси: Възможно ли е да избягаме от себе си и от вината за гените, които носим? Могат ли незавършени хора да изградят една завършена любовна история? И не на последното место: Необходим ли е успехът на всяка цена, ако намерим човек, който ни обича заради това, което сме?
Информация за "Живот на паралел"
  • Брой страници 240
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор България
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация