22,90 лв.

Жизненост всеки ден

Саманта Бордман
22,90 лв.

Книга, която ще промени живота ви.

Жизнеността е позитивното чувство на енергичност, което стои в сърцето на благоденствието и ни кара да се наслаждаваме на дните си. Именно върху него фокусира вниманието си д-р Саманта Бордман в своята нова книга „Жизненост всеки ден“.

Търсейки как да се пребори с неприятните усещания, авторката структурира идеите си около виталността и начините да я култивираме в ежедневието си. Вместо да избягваме стреса, тя ни насърчава да оценяваме, че понякога той има положителен ефект. Бордман не ни съветва да намерим себе си, а ни поощрява да се огледаме и да открием какво ни свързва с околните. Според нея три са основните източници на жизненост: смислени връзки с хората, впускане в предизвикателства и допринасяне за подобряването на света извън нас самите.

„Жизненост всеки ден“ е полезно четиво, което не повтаря до болка познати съвети, а предоставя нови начини, чрез които да се справим със стреса и негативните емоции.

Саманта Бордман има бакалавърска степен по клинична психиатрия от Харвардския университет, магистърска степен по медицина от колежа „Вейл Корнел“ в Ню Йорк и магистърска степен по позитивна психология от Пенсилванския университет. Пише за редица международни издания, сред които „Хъфингтън Поуст“, „Уол Стрийт Джърнал“ и др.

Информация за "Жизненост всеки ден"
  • Език Български
  • Брой страници 352
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация