17,95 лв.

Зимна ванилия

Мануела Инуса
17,95 лв.

Първа книга от новата поредица „Калифорнийски мечти“.

История, вълшебна и романтична като разходка в снега.

Сесилия се грижи за своята ферма за ванилия в Калифорния с много любов. Тя не само произвежда подправката, но и приготвя всякакви вкусни изкушения с нея. И е така отдадена на своята страст, че не ѝ остава време дори за най-добрата ѝ приятелка Джулия, а какво остава за любовен живот.
Скоро обаче това ще се промени, защото от телевизията са научили за уникалните качества на ванилията на Сесилия и искат да излъчат репортаж за нея. А той предизвиква интереса не само на потенциални клиенти.
Ричард Банкс е собственик на луксозен хотел на езерото Тахо. Той е запленен от думите на младата жена, която вижда по телевизията, и иска на всяка цена да се запознае с нея. Затова замисля сложен план, в който са замесени най-добрият му приятел, набързо организиран семинар за подправки и няколко пакета от прочутите ванилови курабийки на Сесилия.
В заснежения курорт Тахо между приказки за ванилия и тайни погледи Сесилия я очаква най-голямото чудо в живота ѝ.

Информация за "Зимна ванилия"
  • Език Български
  • Брой страници 302
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
Мануела Инуса
За автора
quote icon

Пиша, за да правя хората щастливи.

Мануела Инуса е немски писател на бестселър любовни романи. Родена е на 17 септември 1981 година в Хамбург, Германия.

Издава самостоятелно първата си книга, когато е на 28 години, а след това дава начало на поредицата си за очарователната уличка „Валери Лейн“, с която днес е най-известна.

Днес книгите на Мануела Инуса са преведени на множество езици. Когато не пише, тя прекарва времето си в Хамбург със съпруга си и двете си деца.