15,00 лв.

Звездопад

Зорница Джоринска
Фама 1
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
15,00 лв.

Насладата от романа "Звездопад" на Зорница Джоринска мога да сравня с посещение в красива паралелна вселена, от която пазим несъзнаван спомен. Героите в него, принудително затворени в тесен кръг поради пандемията, усвояват настоящето опипом, с внимателни стъпки и изведнъж се хвърлят презглава в коварния мрак на непростеното минало. Това е техният начин да се свържат здраво помежду си в стремежа им нищо да не увреди съвършения свят, чието равновесие с толкова любов поддържат. И да оцеляват. Заедно с изкуст­вото, тяхна котва в живота им, с което не се разделят нито за миг. Книга за ценители, книга за размисъл и равносметка. Дълбока и увличаща те като въртоп, от който се измъкваш по-чист и духовно по-богат.
Весела Люцканова

В новия роман на Зорница Джоринска героите безпрепятствено пътуват през времената на Времето, изграждат значително по-зрели и хармонични връзки и в условията на един крайно дехуманизиран свят успяват да осъществят спасително човешко общуване.
Керана Ангелова

Изящно-скандални психоаналитически конструкции, интригуващ стил и герои, това е книга, която внася ново изненадващо измерение в българските реалии.
Златомир Златанов

Информация за "Звездопад"
  • Издателство Фама 1
  • Вид корица Мека
За автора

Зорница Джоринска

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация