20,00 лв.

Бяг: Рони О'Съливан

Рони О`Съливан
Сиела
Наличен
Оценка 5.0 от 2 гласа
20,00 лв.

Снукърът - моята игра. Спортът, който понякога презирам толкова много, че не мога дори да погледна към щеката; спортът, който обаче се превърна и в любовта на живота ми.
Определено имаше какво да се желае още.

Рони О'Съливан може да не е играчът с най-много спечелени титли по снукър, но за мнозина си остава най-талантливият - и предизвикващ най-голям интерес като личност. Той прави първия си сенчъри брейк, когато е на десет години, и няма голям турнир, който да не е спечелил поне веднъж. В същото време Рони е отказвал участия повече от всеки друг играч, неведнъж се е оттеглял по време на състезание, което шесткратният световен шампион Стив Дейвис определя като "непочтително", и е имал многобройни разправии със съдии заради непристойно поведение и цветист език по време на игра.

Автобиографията му дава поглед към един период, за който само най-близките на Рони знаят. От 2003 г. насам възходите и паденията в живота му трудно могат да останат незабелязани от публиката. В този период той печели всичко от Welsh Open до турнира Embassy World Championship. Същевременно се бори с депресията си, личните си демони и нарастващите съмнения на спонсори и фенове, че ще се окаже "пълен провал" като играч и като човек. За разлика от предишната автобиография на О'Съливан, "Рони", която се фокусира върху ранните му години в снукъра, "Бяг" е задълбочен поглед към това, което крепи един гений през най-тежкия период от живота му, и как той успява да продължи напред, дори когато изглежда, че няма сила да продължи да тича.

Информация за "Бяг: Рони О'Съливан"
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 17 х 23 см.
  • Издателство Сиела
  • Брой страници 228
За автора

Няма добавена информация