Магазини
Любими
15,95 лв.

Богат татко, беден татко

Робърт Т. Кийосаки
Анхира
В наличност
100%
15,95 лв.

SKU: 9789542929550

Преводач: Красимира Матева

ISBN: 9789542929550

Автор: Робърт Т. Кийосаки

Издателство: Анхира

Език: Български

Брой страници: 360

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2018

Размер см: 15 x 23 см.

Финансовата независимост е на една книга разстояние.

Книга номер 1 по финансова грамотност...

 • Разбива мита, че трябва да получавате високи доходи, за да забогатеете, особено в съвременния свят, където технологиите и глобалната икономика непрестанно променят правилата.
 • Учи как създаването и придобиването на активи може да е по-важно за бъдещето ви от голямата заплата и как да се възползвате от разходите си по начина, по който го правят инвеститори и бизнесмени.
 • Поставя под въпрос схващането, че собственото жилище е актив, което се потвърди по време на Световна финансова криза.
 • Напомня, че не можете да разчитате на учебните заведения да научат децата ви как да боравят с пари и как това умение в днешно време е по-важно от всякога.
 • Дава ви насоки как да предадете знания за парите на децата си, за да бъдат подготвени за предизвикателствата на днешния свят и да живеят охолния живот, който заслужават.


"Ботат татко, беден татко е отправна точка за всеки, който иска да поеме контрола над финансовото си бъдеще." USA Today

Изучаването на книгата е част от философията на Богатия татко: четене, обсъждане, проучване... и отново обсъждане. Юбилейното 20-то издание включва нови 9 обучителни раздела, които да използвате като ориентир, докато четете, дискутирате и изучавате книгата със семейството и приятелите си.

"Главната причина хората да имат финансови затруднения е, че те прекарват години в училище, без да научат нищо за парите. Резултатът е, че се учат да работят за пари... но изобщо не се научават как да накарат парите да работят за тях..." Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки промени начина, по който милиони хора по света мислят за парите. Той притежава репутация на човек, чийто възгледи често противоречат на конвенционалното мислене със своята смелост и безкомпромисна откровеност. Той е световно признат експерт по финансова независимост.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
 • При теб до 3 работни дни
 • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
 • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
 • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
 • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
 • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Робърт Т. Кийосаки

Робърт Т. Кийосаки

Всички книги на автора

Няма добавена информация